Upoznajte čitav svijet sa vašim poslovanjem

Nabavite sebi profesionalan veb sajt

Mi vaše ideje pretačemo u stvarnost!


Predstavite vaše usluge ili proizvode, izgradite odnos sa vašim klijentima


Veb sajt je od ogromne važnosti za svakoga ko želi da proširi svoje poslovanje i da stigne do što više potencijalnih kupaca. Veb sajt nude platformu za efikasnu komunikaciju i dijeljenje informacija. Veb sajt vam daje priliku da svoje proizvode i usluge prikažete kroz vizuelne prikaze, opise kao i mogućnost online kupovine. Veb sajt daje prisustvo u online svijetu, omogućavajući kupcima da pristupe i istražuju vašu ponudu sa bilo kog mjesta u svijetu, u bilo kom trenutku. Ovo značajno povećava vašu vidljivost i dovodi potencijalne kupce iz čitavog svijeta


Izgradite povjerenje između vas i vaših klijenata.


Pomoću današnjih digitalnih alata možete povećati vidljivost vašeg brenda, istaknuti proizvode i usluge i privući nove kupce. Veb sajt vam daje mogućnost profesionalnog online prisustva. Naše usluge izrade veb sajta vam daju mogućnost da vaši trenutni klijenti budu obaviješteni o vašim najnovijim ponudama, te ćete proširiti svoj doseg da privučete nove. Također, strategija optimizacije će vam pomoći da poboljšate vidljivost poslovanja na pretraživačima i privučete nove klijente.


Otkrijte razne mogućnosti sa inovativnim rješenjima


Dobit ćete

Prepoznatljiv veb sajt

Dobit ćete profesionalno dizajniran veb sajt, kojeg odlikuju nove i napredne karakteristike.

Responsivnost

Mi ćemo se postarati da vaš veb sajt funkcionira besprijekorno na mobilnim aparatima, jer oko 50% posjeta dolazi upravo sa mobilnih uređaja.

Osnovni plugini

Dobit ćete osnovne plugine koji su potrebni za SEO optimzaciju, brzinu i sigurnost vašeg veb sajta.

SEO

Postavit ćemo vam Google Analytics i Google Search Console, tako da možete pratiti posjete vašem veb sajtu, kao i vidljivost na pretraživačima.

Upute

Niste 100% sigurno kako želite da izgleda vaš veb sajt. Ne brinite se, mi smo tu vas uputimo na dizajn vašeg veb sajta kao i na sadržaj.

Sadržaj veb sajta

Ne morate imati spreman sadržaj. Mi ćemo postaviti besplatne slike i tekst, koji ćete vi mijenjati kako i kada želite.

Poslovni email

Da postignete kredibilnost potrebno je da imate email koji je vezan za naziv vašeg veb sajta. Ako imate email koji je vezan za google ili hotmail, to značajno utiče na vašu profesionalnost.

Upravljajte vašim sajtom

Mi ćemo vam pokazati kako da upravljajte vašim veb sajtom. Pokazat ćemo vam kako da brzo i jednostavno postavite novi sadržaj na vaš veb sajt.

Spremni ste da imate veb sajt!