Kako ide proces

Mi ponekada pravimo WordPress veb sajtove modernog dizajna, potpuno besplatno.

Besplatni veb sajt je pogodan kako za privatnu tako i za poslovnu upotrebu.

To su jednostavni veb sajtovi, bez naprednih funkcionalnosti

To znači, dobit ćete potpuno funkcionalan veb sajt koji će biti objavljen na internetu. Izabrat ćete jednu od modernih WordPress tema, a sve drugo je naš posao.

Želite besplatan veb sajt?

Besplatan veb sajt FAQ

Često postavljanja pitanja

Zašto pravite besplatne veb sajtove?

Razlog je jednostavan: vama treba veb sajt, a nama trebaju klijenti i kontakti. Ovo je odličan način da stupimo u kontakt sa budućim klijentima, koji će nas, možda, angažovati za neke plaćene, ili čak veće projekte.


Da li trebam imati veb hosting?

Da, trebate imati veb hosting (Veb hosting je usluga kojom se omogućuje da se web stranice postavljaju na internet.) Mi vam možemo preporučiti neke od veb hosting kompanija, ali je odluka vaša.


Ovo zasigurno nije 100% besplatno, zar ne?

Ne, ovo je 100% besplatno

Jedini trošak koji ćete imati je kupovina veb hostinga, i ako želite da kupite WordPress temu. A to opet ne plaćate nama, nego hosting kompaniji, odnosno vlasniku WordPress teme. Mi vam NIKADA nećemo tražiti da u okviru besplatnog paketa platite bilo kakve troškove. U okviru beplatnog paketa, NIKADA, sa nama nećete potpisati bilo kakav ugovor koji će vas obavezati na bilo kakve dodatne troškove. Mi ćemo za vas, u okviru beplatnog paketa, napaviti veb sajt potpuno BESPLATNO.


Kako da apliciram?

Aplicirajte ovdje ovdje


Koji su uslovi da dobijem besplatan veb sajt?

Pri pregledu aplikacija, između ostalog, tražimo slijedeće:
  • Da li nam se sviđa koncept?
  • Da li je to jednostavan veb sajt?
  • Da li je etičan?
  • Koliko brzo vam treba?


Koliko dugo traje pregled aplikacije?

Otprilike između 48 - 72 sata.


Kakvu vrstu besplatnih veb sajtova pravite?

Besplatni WordPress veb sajt podrazumjeva 3-6 veb stranica, kao što su, Početna, Kontakt, O nama, i tako dalje. Koristimo WordPress jer je jako jednostavan za upotrebu, i oko 30% veb sajtova koji se nalaze na internetu je napravljeno baš u WordPress-u, i najbolji je izbor za većinu veb sajtova.


Koliko informatičkog predznanja trebam imati za veb sajt?

Ne trebate imati nikakvo informatičko predznanje. Mi ćemo vam pružiti upute kako da upravljate vašim veb sajtom, kako da dodajete novi sadržaj, mijenjate boju i veličinu slova, pozadinske boje, itd. Sa našim uputama sve ćete moći uraditi sami, i nkada nećete morati platiti nekoga da to za vas uradi.


A izgled veb sajta?

Dobit ćete na izbor unaprijed dizajnirane WordPress teme, koje su dizajnirali profesionalni dizajneri, da izaberete jednu. Postoji veliki broj WordPress tema, kako besplatnih tako i onih koje se plaćaju. Ako ste već kupili WordPress temu, to je sasvim u redu. Nju ćemo koristiti da vam napravimo veb sajt.


Koliko dugo traje izrada veb sajta?

Izrada veb sajta traje oko 3 sedmice. To uključuje razgovore sa vama o samom izgledu sajta. Na brzinu izrade također utiče i to koliko brzo odgovarate na naša pitanje, i da li već imate unaprijed određen koncept izgleda samog sajta. Uglavnom je do vas, jer mi smo spremni da odmah počnemo izradu vašeg veb sajta, čim nam kažete šta i kako želite. Nama se ne žuri, prilagodit ćemo se vašem tempu.


Da li ćete vi korisiti moj veb sajt?

Ne. Onog trenutka kada se završi izrada veb sajta, i kada bude u funkciji, vi ćete ukloniti naš račun, koji je poreban da bi se veb sajt napravio, i mi nakon toga više nećemo imati nikakav pristup vašem sajtu.


Sadržaj veb sajta, da li mora biti spreman?

Ne, ne morate imati spreman sadržaj veb sajta. Ako nemate spreman sadržaj, mi ćemo postaviti besplatne slike i tekst, što ćete vi, kada god budete željeli, uz naše upute, izmjeniti. Izmjena sadržaja na WordPress stranicama je lagana, i ne zahtjeva nikakvo predznanje.


Da li dobijam podršku uz besplatni veb sajt?

Za besplatni veb sajt mi ne pružamo nikakvu podršku. Ali sa našim uputama, to vam neće biti ni potrebno, jer ćete biti u stanju da sami održavate vaš veb sajt.


Svako pitanje i odgovor koji su gore navedeni se odnosi isključivo samo na izradu besplatnog veb sajta, i ne uključuje, niti se na bilo koji način može odnositi na naše proizvode koji se plaćaju.